Het perfecte springtouw voor iedere bokser

Smart Rope

Elke bokser weet dat touwtje springen een goede aanvulling is op (kick)bokstrainingen. Springtouwen is een complete lichaamsoefening, waar je tegelijkertijd aan je conditie, voetenwerk, focus en timing werkt

Het zou echter zonde zijn als je kiest voor een standaard, traditioneel springtouw. De Smartrope heeft veel meer te bieden en maakt van het touwtje springen een uitdaging op zich. Dit is het beste springtouw voor boksers. Onder andere Nieky Holzken, Andy Souwer, Robin van Roosmalen, Levi Rigters en Anthony Joshua hebben de Smart Rope in hun sportroutine zitten.

Springtouw Koppelen aan je Smartphone

Smartrope is een interactief springtouw dat je kunt koppelen aan je smartphone. De Smartrope houdt nauwgezet het aantal sprongen en het bijbehorende aantal verbrande caloriereen bij. Daarnaast kun je met dit springtouw intervaltrainingen instellen en heb je de mogelijkheid om andere Smartropers uit te dagen voor een wedstrijdje touwtjespringen. 

Als je een Smartrope koopt, heb jij een tool in handen waarmee je altijd en overal de meest intensieve springtouwoefeningen kunt doen. Het springtouw ziet er strak uit, is licht van gewicht en ligt lekker in de hand. De Smartrope is hét springtouw voor het professionele (kick)boksen. Onder andere Nieky Holzken, Andy Souwer, Robin van Roosmalen, Levi Rigters en Anthony Joshua hebben de SmartRope in hun sportroutine zitten. Dit springtouw brengt boksers net een stapje verder.